Business Taxi – Maastricht

Wij verzorgen het zakelijk vervoer voor een groot aantal bedrijven binnen Limburg en verwelkomen ook u om kennis te maken met onze Taxi service. Budget Taxi Maastricht is uw partner voor zakelijk taxi vervoer. Bij ons kunt u vooraf een luxe taxi reserveren voor uw klanten, personeel en relaties.

Wij ontvangen bijvoorbeeld uw gasten/medewerkers uit naam van uw bedrijf op het vliegveld Schiphol en begeleiden hen naar de afgesproken bestemming. U Gasten/medewerkers worden vervoerd in zeer luxe taxi. l onze chauffeurs zijn goed opgeleid en beheersen de Nederlandse en Engelse taal.

Business Taxi van Budget Taxi Maastricht is het ideale alternatief om snel, veilig en comfortabel op plaats van bestemming te komen. Wij staan dag en nacht voor u klaar. Speciaal voor onze zakelijke klanten hebben wij het mogelijk gemaakt om met een creditcard af te kunnen rekenen.

Neem voor de mogelijkheden op het gebeid van zakelijk vervoer contact met ons op via Info@budgettaxi-maastricht.nl of bel met 06 18622390 Of bekijk de pagina Business Taxi.

Wij kunnen grote groepen zakelijk vervoeren en hiervoor hebben we ook geschikte auto’s zodat dit geen problemen zal opleveren. Of het nou om een klein of groot bedrijfsuitjes gaat, onze business taxi staat voor u klaar op de afgesproken tijd.

Heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

Business Taxi - Maastricht

U wilt toch een Airport taxi boeken?

Vanuit elke plek, elke woonplaats in Limburg, vervoeren wij u naar of van Vliegveld. Het berekenen van de kosten voor uw taxi naar vliegveld is bij ons zo gedaan online. Onze tarieven zijn all inclusive, dus geen verassingen meer achteraf. Al ons vervoer is privé vervoer. De terugreis kunnen we eveneens verzorgen voor u. Na uw reis staan we voor u klaar in de juiste aankomsthal. Onze chauffeurs zijn zeer netjes en zeer behulpzaam.

Voordelig een airport taxi boeken bij ons