Taxi in Limburg – Budget Taxi Limburg

Zoekt u een taxi in en vanuit Limburg? Budget Taxi Maastricht is een kwalitatieve vervoerder in de provincie Limburg. Wij brengen u veilig, comfortabel en snel van en naar Limburg of een andere plaats. In onze taxi bent u van alle gemakken voorzien en zorgen wij er voor dat u uitgerust en veilig aankomt op uw bestemming. Ook bij lange afstanden kunt u comfortabel reizen met onze zeer luxe taxi, door bijvoorbeeld gebruik te maken van onze airport service.

Airport Taxi Nodig?

Bent u op zoek naar taxivervoer naar en/of van een vliegveld in Nederland, Duitsland of Belgiƫ? Wilt u graag comfortabel reizen, uitgerust op uw bestemming aankomen en van deur tot deur vervoerd worden? Airport Taxi bieden wij tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Bekijk de homepagina en sta versteld van de goedkopen ritprijzen. Budget taxi Maastricht staat dag en nacht klaar om je naar het gewenste vliegveld te brengen. Voor uw reis naar en/of van het vliegveld hanteren wij vaste tarieven. Zowel bij een enkele reis als een retour.

Wij combineren geen ritten zonder uw nadrukkelijke toestemming. Op deze manier willen wij voorkomen dat u onnodig op andere passagiers hoeft te wachten en/of ongewenst met andere passagiers wordt vervoerd.

Ook voor zakelijk vervoer bent u aan goeie adres

Onze taxi is zeer geschikt voor zakelijk vervoer. Er is voldoende been- en zitruimte aanwezig en de leren bekleding geeft het interieur een luxe uitstraling. Comfortabel vervoer naar uw bestemming!

Uiteraard kunt u voor dagelijkse en niet-dagelijkse ritten gebruik maken van onze taxi.

Betaalmogelijkheden

Pinapparaat in de taxi aanwezig

U kunt bij ons natuurlijk contant betalen, maar pinnen of betalen met creditcard (mastercard, visa) is ook mogelijk. Betalen op rekening alleen in overleg mogelijk. Vaste ritprijs is vooraf bespreekbaar.

Voor vragen neem contact met ons op via info@budgettaxi-maastricht.nl.

Budget Taxi MaastrichtZakelijke taxi Airport Taxi – Straat Taxi