De Airport Service van Budget taxi maastricht vervoert u van en naar iedere luchthaven in Nederland, maar ook het buitenland.

De Airport Service van Budget taxi maastricht introduceert snel, betrouwbaar en voordelig luchthavenvervoer.

We bieden een lage prijsgarantie zonder daarbij onze service en dienstverlening uit het oog te verliezen.

Taxibus – Groepsvervoer

Bij Budget taxi maastricht kunt u ook terecht voor busvervoer door heel Europa tegen een vaste prijs. Of u nu busvervoer nodig heeft voor een rit in de regio Maastricht of een langere rit naar Schiphol, Budget taxi maastricht staat voor u klaar. Wij hebben luxe bussen beschikbaar met een maximale capaciteit van 9 personen per bus. Wij rijden deze ritten allemaal tegen een vast tarief, dus geen verrassingen achteraf!

Voor reisgezelschappen die vervoer nodig hebben met een zakelijk karakter of voor speciaal vervoer van en naar bepaalde feesten, staan er speciale VIP-Bussen klaar.

VIP vervoer bij Budget Taxi Maastricht

Wanneer de gelegenheid er om vraagt, staan onze privé-taxichauffeurs u graag bij met het vervoeren van uw VIP’s. Wij het vervoer, ú de credits. Dat verstaan wij onder VIP vervoer. Onze chauffeurs zijn ervaren in het omgaan met mensen die een hoog kwaliteitsniveau gewend zijn, niet alleen bekende mensen zijn VIP’s ook uw belangrijke relatie is voor ons een VIP.

Budget taxi maastricht staat dag en nacht voor je klaar om je naar de gewenste locatie te brengen. We werken met zeer comfortabele voertuigen, en ook onze grote uitvoering mag u tot die comfortabele categorie rekenen.
Discretie en professionaliteit, staan bij ons heel hoog in het vaandel.